martes, 21 de diciembre de 2010

Pastoriza - Val do Ulla.

Partido emocionante que acabou con un empate 3-3.
A posesión foi na sua maioria para o Val do Ulla que se adiantou no marcador 0-1 (gol de ivanca tras un saque de esquina) na primeira metade,asi se chegaria o descanso.
Na segunda metade as rapazas non fixeron os seus mellores momentos,o que aprobeitou o Pastoriza para marcar o 1-1 e posteriormente o 2-1,as rapazas reaccionaron e estrelaron no pau un par de lanzamentos.Xa na recta final do encontro o pastoriza imponse 3-1,e ahí cando as nosas rapazas comezan a remontada.Sería Cutrín quen con un magnifico lanzamento de falta marcaria o 3-2,e con menos de dous minutos para o  descanso Vanesa marca o 3-3,con un golazo de cabeza!Asi conseguimos un valioso punto que nos fai rematar o ano mantendnos como segundas da clasificación!